23. April 2014 13:46:26

Været
Dagens sitat
Welcome

Velkommen til Trondheim Modellflyklubb!

Trondheim modellflyklubb har ca 170 medlemmer og hovedflyplass ved Udduvoll bru rett utenfor Trondheim. Klubben ble stiftet i 1990, og har vokst jevnt siden. Klubben har klubbhus på stripa i tillegg til samlingslokale på Bruråk.
TRMFK Logo

Klubben har som formål å:

• Søke å fremme modellflyhobbyen på et bredt grunnlag med radiokontroll som hovedaktivitet.
  • Legge grunnlaget for modellflyaktivitet og godt miljø gjennom varierte klubbmøter, kursvirksomhet, konkurranser og hyggelig samvær.
  • Gjøre hobbyen familievennlig, dvs. gjennom forskjellige arrangement prøve å la flest mulig i familien få glede av klubbens virke.
Årsmøtedokumenter 2014
MøterÅrsmøtedokumentene ligger nå under nedlastinger. Til de som vil ha papir utgave under årsmøte så må dette selv skrives ut på papir og taes med til årsmøte.

Innkalling til årsmøtet 2014
MøterDet avholdes Årsmøte 2014 i Trondheim Modellflyklubb 11.03.2014, kl. 19.00 i klubbens lokaler på Bruråk.

Medlemmer som har betalt kontingent for 2013 har møterett.

Saker som ønskes tatt opp på Årsmøtet 2014 bes meldt inn til Styret innen 25.02.2014.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig for medlemmene senest 03.03.2014, på klubbens websider.

Rustløseren - 8-9 juni usettes
ArrangementerUtsettelse av Rustløseren 2013. Etter å ha vurdert værmeldingen for kommende helg har man kommet fram til at vi utsetter den planlagte rustløseren. Oppfordrer likevel alle som har lyst til å besøke stripa, for det er meldt om noen få solgløtt innimellom regnskurene.
9 A-bevis søndag 5. mai
GenereltDa kan jeg gratulere medlemmene i TrMFK som en av landets smarteste og positive modellflyklubber.

Fint å se at dette går så greit som det gjør. Det var til og med en forvilla Fosning som kom til Udduvoll i helga for å skaffe seg A-bevis. Veldig bra at en klubb som TrMFK kan hjelpe til med dette for mindre klubber i vårt distrikt.

Slik ser skolesjefen ut. Dersom noen ønsker A-bevis, så ta kontakt med han.

Innføring av modellflyhåndbok som sikkerhetssystem.
GenereltPraktisk betydning for TrMFK ved innføring av modellflyhåndboka i sesongen 2013.

INGEN blir satt på bakken for manglende sertifikater etc i sesongen 2013, alle kan fly som før og vi krever ingen forandring. Dette er en prøveordning hvor det er viktig at vi gir tilbakemelding om ting som ikke funker eller bør forandres. Derimot gjør vi følgende:

- Legger til rette for og oppfordrer alle til å ta A-bevis. A-bevis fås mot å vise at man behersker en normal pre-flight sjekk, sikker motoroppstart samt avgang, fly en runde og deretter lande. Altså ALLE som er selvhjulpen på Uddevoll klarer dette med glans og det tar deg 5 minutter.

- Oppfordrer medlemmer til å bruke anonym hendelserapportering på web. Her rapporterer vi alle ulykker med personskade store 3dje part materielle skader, uhell med småskader og nær uhell. Hva skal rapporteres? Rapporter dersom du tror andre kan lære av dine feil. Ingen rapport er feil. Heldigvis er vi her i Trøndelag oppsatt med en god porsjon ekte norsk bondevett, bruk det så går alt fint. Så får vi som ikke har det bare forsøke og gjøre vårt beste.

- Ruster opp flyplassene etter regler for brannslukking, skilting og handlingsplan ved ulykker etc.

- Legger til rette for at besøkende på våre stevner kan bruke våre instruktører til å skaffe seg A-bevis. Vi krever ingen sertifikater under våre stevner i 2013. ALLE FÅR FLY!

- Modellflyskolen vil ha som mål at eleven skal få A-bevis etter endt skole.

- Alle turbinflygere flyr under kommende reglement allerede. Vi tar derfor det formelle med B-turbin bevis til alle det gjelder etter Luftsportsuka på Starmoen 12-16 juni.

Ønsker du å fly opp til A-bevis, men ikke vet hvordan ta kontakt med formann eller skolesjef Olav Stensås .
Facebook Like

Password

Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

13.03.2014 08:48
Sliter med logistikken i ettermiddag. Får derfor ikke mulihget til å komme på Brurok. Men lokalet er jo for alle, så det er bare å bruke :-D

11.03.2014 10:41
noen som kommer på byggekveld på Brurok på Torsdag ? :-)

29.01.2014 07:58
Hall A, Trondheim Spektrum er booket søndag 02.02 kl. 19-22 og lørdag 15.02 kl. 19-22.

28.01.2014 14:11
Takker for opplysningen og jeg skal se hva vi kan få gjort med det.

27.01.2014 09:50
Du har helt rett Roy. I §10 i klubbens vedtekter står det at årsmøtet skal avholdes i februar.

Users Online
· Guests Online: 2